Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odkurzam pamięć

Odkurzam pamięć
Kilka prostych faktów i tych zapomnianych
Dotykasz mych włosów, szyi, ramion
Jak ciepła kąpiel rozluźniasz mięśnie
Zima za oknem już blisko- rzuca cień na świat
Wspominam dni z przeszłości
Nie szkodzi
Czas ugasił ból i zawód
Pozwolił dorosnąć
Los doświadczył nas
A ja czuje, że niczego nie żałuje

323 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!