Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

odkryj małe drzwi duszy
zostaw za progiem
smutek ,ból i zwątpienie

wejdź proszę
rozgość się z ciepłem
napełniaj nadzieją
niech znowu uśmiech
zagości na twarzy

nie wychodź jeszcze
zostań ze mną
otul się spokojem
muzyką wiatru
i wiarą na lepsze dni

daj odpocząć stopom
pokonały długą drogę
spocznij jeszcze chwilkę

a może zostaniesz na zawsze ?

3.11.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=pUUU5LSbYHA

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    7 November 2016, 18:56

    żeby tak można smutki zostawić ech nie zawsze się da
    delikatny i śliczny jak zawsze :))***

  • mill

    4 November 2016, 23:20

    ...śliczny ...

  • Malusia_035

    4 November 2016, 10:20

    Blake :)) Dziękuję :)))

  • Malusia_035

    4 November 2016, 10:20

    Cris :))) Pozdrawiam Ciepło :))

  • Cris

    3 November 2016, 17:58

    może zostanie ;) bardzo ładnie.
    pozdrawiam Malusia :))