Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od kilku dobrych lat,
zatrzymał się dla Kuby mój świat.
Na początku nie widziałam w Nim żadnych wad.
Piękny kwiat, duży fiat to wszystko jak miłosny plagiat.
Skądś to znam , nie wiem jak ,lecz widziałam nie raz.
Jest dla mnie wszystkim i to ma znaczenie,
w jego ciepłych słowach i gestach znajduję ukojenie...
Mogę mu śmiało powiedzieć, że był,jest i będzie zawsze moim największym Marzeniem.

215 wyświetleń
4 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!