Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy droga się skończy zaczniemy iść po łące

odeszły cienie
anioł pozostał
znowu świeci słońce

mamy czas by zrobić
coś dla siebie

przemilczenie nie rozerwie
serca na strzępy
nawet gdy oko zapłacze

gdy droga się skończy
zaczniemy iść po łące

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Sexoh't

    6 July 2016, 19:11

    kobieta w okularach jest seksi

  • PrestonX

    3 July 2016, 16:23

    ciekawie, mnie się podoba ;)

  • Emilia Szumiło

    3 July 2016, 13:59

    Ładnie napisane. Czasami dobrze pomilczeć, aby przemyśleć pewne sprawy, nabrać pewności. Łąkę w dosłownym znaczeniu polecam już teraz, odpręża, i życzę słońca w sercu.