Menu
Gildia Pióra na Patronite

... pamięć ...

odeszłeś
zostawiając po sobie garść wspomnień

tak mglistych teraz
niepewnych

już nie pamiętam tak wielu rzeczy
których zapomnieć nigdy nie chciałam

śmiechu…
dźwięku kroków…

uśmiechu… też już nie pamiętam
koloru oczu…

zamazuje mi się obraz ukochany
bezwiednie pozwalam sobie Ciebie zapomnieć

chłodnymi palcami otoczę resztę
tego co mi pozostanie

by wiedzieć że istniałeś
by czuć że byłeś…

2250 wyświetleń
9 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!