Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odeszłaś.

Odeszłaś w bólu i cierpieniu .
Odeszłaś pozostawiając masę wspomnień .
Wspomnień nigdy do zapomnienia .
Odeszłaś z uśmiechem na twarzy .
Tak przynajmniej myślę .
Szpitalna sala stała się tak nagle pusta.
Odeszłaś pozostawiając po sobie smutny świat .
Wszystko szare było .
Nic nie bawiło i nie śpiewały ptaki już .
Odeszłaś tak nagle bez pożegnania .
Tyle lat bez Ciebie .
Obraz zamazuje się .
Lecz słowa i czyny w sercu są .

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!