Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudno Powiedzieć vel W Cyklu

Ona odeszła
Skończyła spektakl
Opadła powiek kurtyna
Trzeba się przebrać
Zmienił się klimat
Nasz ubogi teatr
Ciągła pantomima

Kolejny akt nadchodzi teraz
Zapada zmrok
Ciągnie ku nam zima
Niespiesznym krokiem
Dobijając się do okien

Spierzchłe usta
Pierzchły ptaki
W cierpliwsze przestrzenie

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • nicola-57

    31 August 2015, 12:36

    Bdb