Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Odeszła...
A Ty nadal chodzisz w te same miejsca
zmywasz ślady jej obecności
i chowasz do serca
jakbyś zbierał po niej pamiątki

Ty wiesz, że kiedyś wróci
i usiądzie obok
blisko
jeszcze bliżej

Twoja
nadzieja...

10 094 wyświetlenia
76 tekstów
68 obserwujących
  • Julka 10

    17 December 2016, 22:16

    Najlepszą pamiątką naszego życia jest...Człowiek, który nawet jeśli milczy, zawsze..pamięta.

  • IceCherry

    18 September 2015, 16:19

    To niedobrze Pingwinku, zmień wysepkę, albo ogrzej sercem :)

  • Sunelli

    16 September 2015, 01:12

    :)

  • PINGWINIOWATY

    15 September 2015, 13:08

    na mojej wysepce jest tak zimno brrr, że długo nie posiedzi ;p

  • IceCherry

    13 August 2015, 22:15

    Sylwio :)
    Czasem zgubna, innym razem kojąca i silna na tyle
    żeby nie zwątpić :)

    Emilu :)
    Czy Cię wzrok nie zmylił ?

    Czyżbyś beztrosko pozwolił jej odejść...gdzieś

    :)

  • EmilG

    13 August 2015, 18:28

    odeszła ?
    nieprawda, widziałem
    wcale nie ukradkiem, szła
    w kwiecistej sukience

    płynęła może

    wczoraj to było
    jakby dziś chyba

    ;)

  • Sunelli

    13 August 2015, 01:43

    Wprawdzie nadzieja to zwodnicza bogini, ale jednak pożyteczna.
    Owidiusz

    :)