Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odejdź

zostaw lasy skarg
zadymione chmury sumienia

potrząśnij ramieniem
niechaj odrosną skrzydła

odleć tam
gdzie nowa ziemia
buduje tron
dla takich jak ty

opamiętanych dzieci
zgubionego losu
i nowej nadziei

na wpół do życia
twojego i mojego...

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!