Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
7934 wyświetlenia
86 tekstów
6 obserwujących
  • Oczywistość

    19 November 2012, 09:52

    No skoro mężczyzna tak twierdzi to nie ośmielę się nie zgodzić ;)

  • Oczywistość

    18 November 2012, 17:45

    Piecu Oceanów, hmm nie mozna wszystkich kobiet spakować do jednego wora. A co do rozmowy.... to gdy ona nie pomaga, trzeba zastosowac srodki nadzwyczajne ;)

    Maładziewczynko, Dziekuje, i rowniez pozdrawiam ;)