Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obłęd Samotności.

Odejdź Kochana
bo póki w sidłach samotności
bezbronnie uwięziony jestem
póty nigdy nie będę Twój

Zobacz jak pięknie zakwitły stokrotki
jedna obok drugiej
a dalej
mlecze dwa
słonecznie żółte
wiosennie dojrzewają w radości kolorów
by zaraz...
ale tak zaraz
siwością spłonąć
i odpłynąć
podmuchem powietrza jeszcze miłym

Odeszłaś Miła
idealnie jak perła
wyturlałaś się
z mych oczu
z mego serca

Odeszłaś i nie wracaj
bo póki kolcami samotności
w trwodze przedźgany jestem
póty i Ty
na kolce rzucić się musisz
by ze mną być

http://www.youtube.com/watch?v=bOVsW0EhpBw

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    26 November 2013, 16:39

    :) Ano...

  • scorpion

    24 November 2013, 23:09

    Ah... ;]

  • scorpion

    24 November 2013, 22:10

    Ale co to znaczy, że wiersz jest nutką? :)

    Może dlatego, że znowu nawiązuję do Twojego nicku Pearlsoul? :) Heh... A tak serio to na pytania retoryczne się nie odpowiada....

  • scorpion

    24 November 2013, 12:01

    Wiersz nutka? Co to znaczy?