Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odejdę .

Odejdę dziś by szczęście znaleźć.
Odejdę, gdzieś daleko, gdzie łzy nieznane są.
Odejdę stąd, by móc znów w szczęściu żyć.
Chciałabym odejść daleko, gdzie nikt nie znany mi jest.
Gdy odejdę już nie szukaj mnie pośród mórz i pól
Nie szukaj gdzieś tam mnie.
Chce być sama ze swoimi myślami i wspomnieniami
Odejdę jeszcze dziś daję słowo
Odejdę tam gdzie nikt nie znajdzie mnie
Odejdę i już nie powrócę !

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!