Menu
Gildia Pióra na Patronite

przekornie

oddzielam się od
ciebie życie niesłodkie

przekorne w nadmiarze
tęsknoty za pięknem

darujesz, zabierasz
wskazujesz i cofasz

siły mi brak...

nie...

odwiązany od przeszłości
wybaczeniem
jestem wolny...

3203 wyświetlenia
26 tekstów
38 obserwujących
  • Voyage

    12 January 2013, 11:11

    No..;))

    Aż farb zabraknie..przecie moje skrzydła niewymiarowe..;))i z płótna jej uciekną..;))

  • Adamo85

    11 January 2013, 20:23

    Jak zawsze ;)

  • Efemeryda60

    10 January 2013, 04:05

    Ania odepnie, ale potem ci domaluje Arturze ;)

  • Voyage

    24 December 2012, 01:09

    hehe..;))

  • anna kowalczyk

    23 December 2012, 16:54

    ...nie wiem, czy skromnych, ale po skrzydłach...z pewnością...! ;)))odpinam...:)

  • Voyage

    12 December 2012, 23:38

    No..;))

    To teraz masz Grażynko dwa talenty do podziwiania, a ja ..trzeci..hehe..;))
    ( i po moich skromnych skrzydłach..;))

  • Efemeryda60

    12 December 2012, 23:20

    Wyjątkowo pięknie piszesz Adasiu, i nie dziwi mnie to wcale, kiedy masz taki Wzór ;)
    Przeczytałam z rozkoszą wszystkie twoje teksty. Pozdrawiam cię serdecznie .

  • katjaa

    1 December 2012, 11:13

    świetny wiersz..

  • Voyage

    30 November 2012, 21:32

    No..;))

    Adaś, moje nieomylne oko mówi, że talent wyrasta z wersów..;))

    Pięknie ! ;)

  • Adamo85

    30 November 2012, 08:42

    Dziękuję i pozdrawiam