Menu
Gildia Pióra na Patronite

troska

do snu kołysze
oddech ciepły
po szyi

szmer
serce wiedzieć chce
co zdarzy się

wiele pragnień razem
każdy chciałby los z marzeń

jeszcze spełnią
oczekiwania

już czas na nie

o Panie

Krystyna Sz. 30.09.2014r.

75 637 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    2 October 2014, 19:37

    Dziękuję :)

  • Kenny_stg

    2 October 2014, 19:37

    świetne !

    pozdrawiam :)

  • krysta

    2 October 2014, 18:58

    Dziękuję Natalio za słowa...
    także Wszystkim czytającym mnie.
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • 2 October 2014, 09:20

    Śliczne ;) Pozdrawiam ;)