Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ponad wszystko

Oddal się z falami by zostać zatopionym.
Zostań na brzegu by zostać podtopionym.
Unieś się w powietrzu by być wolnym i ocalonym.

706 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!