Menu
Gildia Pióra na Patronite

osiem

oddała honory
dwa palce przy skroni
całe dłonie
do końca
i nie początku...

34 076 wyświetleń
355 tekstów
143 obserwujących
  • Vort

    8 April 2012, 23:19

    poproszę o jeden słoik na zimę, grzejący...

  • sand

    5 April 2012, 21:50

    robię weki z takich historii...
    ;)

  • Vort

    2 April 2012, 22:18

    łapać w słoik, będzie na później, gdy zgęstnieje atmosfera...

  • sand

    25 March 2012, 12:22

    idealnie wręcz ;)

  • Vort

    24 March 2012, 11:57

    ..."bezkarnie cytrynowo"...

  • sand

    21 March 2012, 16:01

    do mnie dziś krzyczy jeden obraz, wiosennie rozdziera...
    bardzo pozytywnie wypływa na szerokie pola widzenia :)
    bardzo...

    powietrze pachnie, eh...

  • Vort

    19 March 2012, 22:43

    jeśli farbą słowa, obraz to najcichszy...

  • sand

    17 March 2012, 12:55

    przyczajony... ale nie ukryty

    artystycznie ujmując, sam się namalował ;)

  • Vort

    17 March 2012, 12:37

    spokój wylewiony na drugą stronę, czyli niepewny taki... przyczajony...

  • sand

    16 March 2012, 00:02

    nadzwyczaj spokój w tej wymianie słów... :)

    pozdrawiam mniej spokojnie ;)