Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddałabym w Twe ręce te gwiazdy błyszczące
ukradłabym łzy i już by nie były płaczące.
Zebrałabym wszystkie Twe smutki
i schowała w szkatułkach na kłódki.
Zebrała najpiękniejsze kwiaty świata
i stworzyła bukiety na lata.
Byś po latach mógł na nie spojrzeć
i moją do Ciebie miłość dojrzeć.

8879 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!