Menu
Gildia Pióra na Patronite

moje

oddaj mi to co moje
bo na deficyt serca cierpie
wyslizgnelo mi sie na podloge
gdy karmiles mnie
kolejnym zepsutym słowem
wysypały się z Ciebie pragnienia
a ja w pośpiechu myląc je ze słowami
zostałam okradziona z przeczuć
z takim moim niczym snułam nasze my
i tym razem znów nie byłeś pewny
naszego spaceru po niebie

2385 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!