Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Niej

Oddaj mi swoje obawy
A pokażę Ci piękno
Życia we dwoje
Razem w spełnieniu

Oddaj mi swoje ciało
A wyniosę Cię na wyżyny
Totalnego zapomnienia
Smaku rozkoszy

Oddaj mi swoje usta
By całować na dzień dobry i dobranoc
Słuchając z nich aksamitne brzmienie
Twojej duszy

Podaruj mi swoje słabości
Ja Ci podaruję swoje
Byśmy razem rozwiązywali
Zagadki dnia powszedniego

Pokaż mi swoje marzenia
Być może trudne do spełnienia
By krok po kroku
Dać Ci chodź część

Okaż mi swoją złość
Za którą ofiaruję dobroć
Bo warto żyć dla tych kilku chwil
Bycia z kimś kogo się kocha

Nie dam Ci wszystkiego na raz
Bo mnie na to nie stać
Ale ofiaruję Tobie klucz do zagadki
Po co żyjemy

99 872 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • Voyage

    19 September 2012, 20:08

    No..;))

    Pięknie..;))

  • czarna mamba

    19 September 2012, 12:08

    wowwwwwwwwwwww i łłłłłłałłłłłłłłl jestem pod ogromem mocnych wrazen:)

  • misiek45

    19 September 2012, 10:20

    Bardzo piękne słowa,obietnice wierszem pisane..-pozdrawiam serdecznie

  • 19 September 2012, 08:03

    Bardzo ciekawe porównania gra słów działająca sugestywnie na wyobraźnie .. świetny utwór pozdrawiam