Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tabu

lukaajka

lukaajka

oddając ci się, oddaje kawałek nieba, ten przedsmak co czeka cię tam po śmierci.
oddając się tobie pokazuje ci to co zakazane na co dzień.
oddaje ci się tylko dla tego, że to ty jesteś wart obejrzenia tabu codzienności.
Ja jestem tabu, ty widzem

7213 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!