Menu
Gildia Pióra na Patronite

W środku

Odczuć to, co kiedyś się przeżywało,
Powrócić do przeszłości,
zatrzymać się w niej.
Samotność?
Czasami trzeba się zatrzasnąć, odejść.
Wtedy wszystko wraca:
nienawiść, złość,
smutek, żal...
Tylko wtedy, tylko w samotności
jesteś całym sobą.
I tego właśnie szukasz;
osoby, przy której
bedziesz odczuwał wszystko.
To jest dobre.
Jednak nie umiesz.
Wewnętrzne "Ja" jest silniejsze.
I tylko łzy.

1061 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!