Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lustro nieświadomości

Odbija w sobie wszystko czego człowiek najmocniej pragnie
Nie pokazuje tego co jest złe,
okrutne
i
nieposkromione.
Pozwala nam myśleć, że świat w jakim istniejemy nie jest zbudowany
na
wzór
złudzenia.
Że jest czymś w rodzaju
załamanej
prawdy,
Której nikt nie potrafi odgadnąć ani zrozumieć.

20 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!