Menu
Gildia Pióra na Patronite

odbijają sie twarze
w malowanej słońcem
tafli jeziora

upalny pocałunek
dłonie splecione
tak je kocham

oczy które
otwierają niebo
i słowa zielone
sypane nadzieją
czułe
jak nasze powitanie
dziś
i wczoraj

siedzimy obok
wtuleni w ciszę
szukamy kamieni
znajdujemy serca

żywe wspomnienia
tęsknota tak wielka
zaczynamy od nowa

czas nam nie odbierze
ust spragnionych
i drżenia
ciał splątanych
kwiatem
majowego słońca

razem
już, tak
do końca !

16 714 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!