Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytasz - odpowiadam

Oczywiście
że tak
w niebie są meliny
tylko lepsze
od tych na dole
bo za wódkę
nie trzeba płacić
a od win
nie siada wątroba

I w tych melinach
nie ma burdelu
a z podłogi
można jeść
taka czysta
po froterkach

Tak
w niebie też są meliny
bo przecież pić
muszą gdzieś
i to jest sprawa oczywista
a z kryształowej popielniczki
nie wysypują się pety
na ceratę pociętą nożem
wulgarnie kwiecistą.

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • onejka

    31 October 2017, 09:15

    i może te pety też nie śmierdzą...

  • Naja

    29 October 2017, 21:40

    Taaa.... Możemy w to wierzyć... lub nie... :-)))