Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanie...

Oczy pełne łez
Wokół mnie krople krwi
Nic nie naprawi tego co zrobiłeś mi
Wszystko więdnie jak przekwitający bez

Łzy po policzku płyną
Nic nie uleczy tej rany
Jak słodkie chwile miną
Krwią cudzą jesteś oblany

Przez chwile spędzone z tobą
Wciąż nie jestem sobą
Chociaż serce na pół rozdarte
Wciąż wrota są do niego otwarte…

Wciąż myślę o Tobie
Czasami nie wiem co robię
Chcę by ta pustka gdzieś się walała
Lub w cierpieniu i ciszy malała

Jeśli zawołasz ‘Gdzie jesteś? Kochanie!’
Jak myślisz? Odpowiem na Twe wołanie?

670 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!