Menu
Gildia Pióra na Patronite

w miejscu spotkania nieba i wody

oczy moje widzialy czlowieka
wchodzacego po raz kolejny
do tej samej rzeki. z nadzieja
ze woda obmywajaca stopy
przyniesie ulge

zauroczony szeptem drzew
zaufal swojemu niebu. wierzac
ze nie ma znaczenia wielkosc krzyza
jaki przyszlo mu dziwigac

w miejscu spotkania nieba i wody
moje oczy widzialy czlowieka

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    1 September 2012, 09:00

    jest mi niezmiernie milo ze tych kilka wersow znalazlo swoich odbiorców

    pozdrawiam :)

  • słoneczniki

    27 August 2012, 13:23

    Wyjątkowy

  • marka

    26 August 2012, 22:18

    Gratulacje, jest w nim nastrój i jest przesłanie.

  • motylek96

    26 August 2012, 20:56

    bardzo dziekuje

    pozdrawiam:)

  • R.A.K.

    26 August 2012, 20:29

    Piękny!

    Pozdrawiam.