Menu
Gildia Pióra na Patronite

ΑΩ

†Och Najwyższa siło
Największa tajemnico
Mieszkający tak daleko
A bliski tak samo dla wszystkich
Wybacz Nam za ślepotę i głupotę
Za Nasze ludzkie słabości
Och Mędrcu nad mędrcami
Tyś coś źródło wszelakiej Miłości
Największy oceanie Dobroci
Przebacz Nam wszystko, co złe
†Wskaż Nam drogę odrodzenia
Podaj Nam dłoń bym nie upadali
Bym się nie ranili o złe słowa
Abym nie kaleczyli się o złe czyny
Wybacz Nam, Przebacz Nam i
Pokieruj losem Naszym
https://www.youtube.com/watch?v=ruoNJ4vbc04

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    29 April 2016, 21:34

    Przyjedź to pójdziemy razem. Śpi z Bogiem.

  • M44G

    29 April 2016, 21:32

    Nie potrzebuję świątyni by trwać w wierze, lecz dziś jadłem mięso.

  • M44G

    29 April 2016, 21:31

    Sam TYTUŁ odpowiada na Twe pytanie. Śpi smaczne.