Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mglista Jutrzenka Dusz.

Obumiera
w pozorze sił
jak piękny sen
już prawie o brzasku

Tajemnica
magia
księżyc
pełnia krwi
latarnia nocy

Obudź się
dziewczyno
obudź

Zgiń
przepadnij
wypaczone dusze twoje

Obumierasz
w pozorze sił

Obudź się
dziewczyno

- to zły sen.

Już świta.

81 771 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • dana1596

    14 June 2014, 11:47

    bywa czasem, że ze snu się wybudzić nie można, jakby trzymał niewidzialnymi pętami.............
    bywa też, że na jawie śnimy złymi snami, a potem już nic nie dociera.................
    obudź się, spójrz na świt, nowy dzień już, żyj od nowa...................

  • RozaR

    14 June 2014, 11:01

    Już świta
    A krowy jeszcze nie wydojone
    Wstawaj że no-
    Sam nie bede robił
    do cholery !