Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obudzony o 03:13

Obudzony o trzeciej trzynaście,
obowiązek mam dążyć ku prawdzie.
Prawda lekka jest i nie jest ciężka,
prawda płynie ze słów tego wiersza ...

Wszystko prostsze jest niż Ci się zdaje
a to miejsce, co zowie się rajem
jest prawdziwe i jest też za darmo,
bo zakochać się, uwierz, jest łatwo ...

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    16 April 2018, 04:11

    ;*