Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pawie pióro

obrastasz w piórka
dumą przyozdobiony
samczych kolorów
purpury nabierasz

rozkładasz wachlarz
durnych zasług swoich
wzlatasz do góry
i szybko upadasz

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!