Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewypowiedziane.

Oboje milczymy o tym co czujemy,
te same myśli chodzą nam po głowie,
w głupiej mądrości tak samo czekamy,
aż któreś w tej ciszy chociaż słowo powie.
Jesteśmy podobni kiedy mniej się znamy,
poznając gubimy najdroższe wartości,
choć wiemy, iż sobie jesteśmy pisani,
uparcie trwamy w tej głupiej mądrości.
Możesz zamieszkać i w tym samym mieście,
mogę widywać Cie co dzień jak chlebak,
jednak w dwóch sercach to same myślenie,
im bliżej do siebie tym dalej do Nieba.

http://www.youtube.com/watch?v=4lAuvjrrhdQ

5570 wyświetleń
86 tekstów
3 obserwujących
  • misiek45

    19 July 2012, 21:56

    Świetne-pozdrawiam autorkę serdecznie