Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obłąkane pojawiające się za rogiem
Emocje jakieś skrzywione
Dublujące się we wszechświecie moim
Zabójcze czasem a czasem bez sumień

I po wielokroć ucieczki się podjąć
Nie opłacało
Bo wracały silniejsze i morderstwa na sercu
Pragnęły wykonać a czasem tylko egzekucję

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    5 June 2017, 14:18

    Głęboki.