Menu
Gildia Pióra na Patronite

obejmij mnie ramieniem
i prowadź
prowadź do krainy
gdzie nigdy ból się nie rodzi
gdzie nie ma mowy o końcu
i tylko śmierć umiera
chodź ze mną proszę
bardzo daleko
gdzie czuć będziemy wreszcie wolność
gdzie zapomnimy smaku łez
w ust kąciku
i nie mów och nie mów
o chwili smutnej
tylko ukołysz śpiewem słowików

23.08.1996

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    24 December 2015, 02:44

    Zapraszam, to piękne miejsce :*

  • Malusia_035

    22 December 2015, 10:13

    Piękne to miejsce ,wybiorę się z wami :)

    Kołysze i wycisza świetny wiersz Alicjo :) Pozdrawiam :)*