Menu
Gildia Pióra na Patronite

jutro.

Obdarta z nadziei
W bezprawiu 4 ścian
Kilka wspomnień
Zabranych
Wydartych
Sprzedanych
Boję się
Huk strachu o zapomnienie
Błysk dorosłości
I grzmot złości z wnętrza wypruty
Boję się
O Ciebie
O kolejny dzień
Niepewny

1476 wyświetleń
28 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!