Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatoka Guantanamo

OBCUJESZ
w przestrzeni
szarych smaków
SAM

ALE NIE BÓJ SIĘ

KOLORY
nic Ci nie
POWIEDZĄ

KIEDY
zamkniesz oczy
blask sprawiedliwych
je wypali i
WYJDZIESZ

NA
swój koniec
poczekasz
w ciasnym umyśle
myśląc, że to
WOLNOŚĆ

1815 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!