Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na dobry dzień

nowy poranek
i nowe niebo
co karmi oczy
ludzie pewnie
też się uśmiechną
jesteśmy razem
i tym porankiem oddychamy

dobrego dnia
na jego
przywitanie

76 485 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • Irracja

    18 September 2017, 15:40

    ... dziękuję z życzenia... i wzajemnie...