Menu
Gildia Pióra na Patronite

nowy dzień i tak wstanie
mimo spierzchniętych warg

tęsknoty

nadzieja w kroplach deszczu
by dały wytchnienie

gdy na przekór nam
noc odchodzi w zapomnienie

trzeba dalej żyć

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    29 November 2015, 09:45

    Dziękuje Krysiu.
    Spokojnej niedzieli:)

  • krysta

    28 November 2015, 21:21

    tak...
    ''trzeba dalej żyć''
    bardzo dobry przekaz.
    pozdrawiam Ewo :)