Menu
Gildia Pióra na Patronite

A Fine Frenzy - Come On, Come Out

No dalej, chodź
Na zewnątrz jest ciepło
No dalej, chodź
No dalej, no dalej

Plama w cieniu
Gdzie spadają pomarańcze
Plama w cieniu
Z daleka od tego wszystkiego

Oglądanie nieba
Oglądanie powstającego obrazu
Kształtującego się i zmieniającego
Pozostanie w środku
To wszystko mija, mija

Rozłożony koc
Koc nocy
Kawałki złota
One rozświetlają Twoje oczy
Teraz jesteśmy sami
Teraz żyjemy

Oglądanie nieba
Oglądanie powstającego obrazu
Kształtującego się i zmieniającego
Pozostanie w środku
To wszystko mija, mija

Zatrzymywanie czasu,
Pośpiechu, czekania
Zostaw to.
Zmienianie i kształtowanie
Zatrzymaj to w sobie
To wszystko mija, mija
To wszystko przemija
To wszystko przemija

320 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!