Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieprawda

noc zaczerniała milczeniem
i ciszą w powietrzu
do ucha pobrzękiwała

słowo kłamstwo przygryzło
kącikiem ust
popłynął czerwony atrament

posłuchaj!
prawda za oknem woła
dlaczego tak cicho?
nie, to tylko z myśli kapie deszcz

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!