Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapowiedź nieznanego

noc wydaje się nieskończenie długa
i smutna, niczym kobieta
pogrążona w smutku
po utracie ukochanego

i tylko wiatr leciutko porusza
firaną, gdy kolejne krople spadają
na ostatnie kwiaty
tego roku, a księżyc
rozdając pocałunki
konarom drzew, przygląda się
splątanemu życiu człowieka

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    25 September 2013, 12:01

    Dziękuję:)

  • 23 September 2013, 00:14

    fajny

  • motylek96

    22 September 2013, 23:00

    Dziękuję, miło ciebie widzieć w mych skromnych progach
    Pozdrawiam cieplutko

  • onejka

    22 September 2013, 22:39

    Niekiedy noc skrada się zbyt cicho by usłyszeć jej kroki...ładny