Menu
Gildia Pióra na Patronite

blask księżyca

noc
sex
chwila zapomnienia
ekstaza
zamglony wzrok

leżysz obok mnie
przymknięte oczy
uśmiech
w którym zawarłaś
szczęście

pierwszy promień słońca
znów będę marzył
o blasku

księżyca

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!