Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Upiłem łyk ciebie

Noc rozsypała słodkie migdały twoich oczu

smukłymi palcami rozczesujesz mi sny

próbuję czerwonego wina, sam

dopijam ostatni łyk marzeń

właśnie

za oknem umarło nasze lato

7998 wyświetleń
28 tekstów
41 obserwujących
  • Dembsey

    15 November 2015, 19:49

    Kruszysz mi serce Rafałku :) Pięknie :)

  • Marsjanka1980

    3 November 2015, 19:54

    Smutne i cudowne zarazem :(

    Pozdrawiam ciepło :)

  • Sunelli

    27 October 2015, 01:04

    Tęskny, bardzo.

  • greased lightning

    26 October 2015, 05:32

    Och
    jeszcze kilka miesięcy i będzie następne
    lato ;d

    ale wiersz miło trzeźwy ;d

  • EmilG

    25 October 2015, 22:21

    tylko łyk ? Rafale ?

    hmmm

    zostało jeszcze na to, co " niezdobyte "

    ;) pozdrawiam