Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam...

„Noc! Rozpływa się w potoku łez
Wzrok gubi się wśród stęsknionych mgieł
Pytam się ja, jak żyć bez
Tej, co swym uśmiechem uwiodła mnie?!

Chcę! Tańczyć z Tobą przez całą noc
Doglądać lśniący blask Twoich ócz
Uśmiech- jakże wielka to moc!
Bo gdy odejdziesz, błagam Cię, wróć!

Śnij, póki przychodzi do Ciebie sen!
Własnym życiem zapłacę za Twą spokojność
Nadzieją moją jest uśmiech Twem
Uśmiech, co wieczną mi daje upojność!”

13 976 wyświetleń
199 tekstów
55 obserwujących
  • Archangel_Marco

    4 April 2012, 18:58

    A ja polecam moje nowe, świeżo dodane wierszydło. ;)

  • 4 April 2012, 18:58

    I serdecznie życzę, żeby już Cię nie opuściła ;).

    Pozdrawiam :)

  • Archangel_Marco

    4 April 2012, 18:56

    Pozostaje mi podziękować za opinie i być wdzięcznym.
    Dobrze, że wena do mnie wróciła.

  • 3 April 2012, 21:01

    Jakoś nie mogę znaleźć za bardzo inteligentnych określeń na opisanie Twojego dzieła...
    Pozostaje mi tylko powiedzieć, że jest świetny.
    Po prostu. :)