Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedwabna chustka

No cóż to koniec
Nie kocham Cię, to wiec

Piję i czuję się źle
To cieszy mnie
Że nie będzie Ciebie

Tak byłem złym
Lecz ty nie jesteś
Już aniołkiem mym

Jedwabna chustka pozostała mi
Ocieram nią łzy, ze dwie, albo trzy

Było minęło, w snach powróci
To mnie najbardziej smuci
Że nie mogę Ciebie wyrzucić
Serce z rozumem się kłóci

Lecz wiec wielce
Że puste me serce
I przyjmij tę radę w podzięce
Że nie chce Ciebie widzieć więcej!

https://www.youtube.com/watch?v=B9ItNmfR4vI

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    21 June 2017, 20:34

    Dzięki Serdecznie. Pozdrawiam.

  • krysta

    21 June 2017, 09:59

    Dziś rozum z sercem skłóceni, a za jakiś czas zatęskni...
    Serdeczności na miły dzień, MarJan.
    :)

  • M44G

    16 June 2017, 12:38

    Dzięki życzę dobrego popołudnia.

  • RozaR

    16 June 2017, 07:25

    Bardzo dobre - a na piosenke szczególnie .
    Czytam drugi tekst na cytatach i drugi dobry .