Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wita Stwosza 40/7

Noc mnie porwała
Trzydziesta już z rzędu
Ciężka, nijaka
I kości mi kruszy

Nawet niebo
Tutaj jest inne
Powietrze takie mdłe
I oczy mam nieszczelne

Siebie mi brak
W tym całym zgiełku
Twoich myśli

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    29 November 2018, 03:01

    To
    Siebie mi brak
    Czy
    Twoich myśli
    :)

  • onejka

    28 November 2018, 12:42

    Dobry !

  • kirke13

    27 November 2018, 17:12

    I mnie rysa na oku się zrobiła i wypuściła łezkę....ładniutkie.

  • 27 November 2018, 10:42

    prosto a tak ładnie

  • 27 November 2018, 08:35

    Znam ja ten adres . Trup w szafie