Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Noc już się nie nadaje do spania
Lecz do urywanych drzemek
Poprawiania poduszek
Przykrywania wystających stóp
To nie przyzwoite
Nieobecnością nieznośną
Wydeptywać ścieżki w mózgu
Do białego rana

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    6 February 2016, 22:16

    Dziękuję Cris :)
    Miłego wieczoru!

  • Cris

    6 February 2016, 16:59

    ciekawie opisana bezsenność.
    :)