Menu
Gildia Pióra na Patronite

noc ciemna
taka, bez gwiazd
co migocą
przeraża
- lecz ciągle jest nocą
dzień chmurny
bez słońca
szarawy - we mgle
trwa smutno
ale jest dniem
a człowiek
bez serca
czyniący wciąż źle
jest jeszcze
człowiekiem... czy nie?

4457 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • 19 September 2012, 15:49

    śliczny, taki czytelny, przezroczysty