Menu
Gildia Pióra na Patronite

brzeg morza

Noc bez gwiazd nad brzegiem morza
Niewyraźna linia wody
Cisza szumu fal
Delikatny powiew bryzy
Nie czuję nic
Wyzbyłem się uczuć
Niczego nie potrzebuję i niczego nie chcę
Oczekuję świtu
Pierwszego brzasku
By zacząć nowy dzień
Lepszy dzień

5193 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!