Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nim przed życiem zdążę uciec
Nim się w środku siebie zamknę
Nim odejdę gdzie mnie nie chcą
Uratuj…

Jeśli w drodze zgubię siebie
Inną ścieżką zechcę pobiec
Jeśli kiedyś będę inną
Trwaj…

Zawsze kiedy Cię zawiodę
Gdy spojrzeniem ostrym zranię
Cichym szeptem błagać będę
Kochaj…

13 182 wyświetlenia
102 teksty
66 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!