Menu
Gildia Pióra na Patronite

w snach

nim mrok odejdzie
bladą poświatą świtu
napiętnuj mnie swych ust
palącym śladem
wzburzając krew płynącą w żyłach
pożądania impulsem
serce pobudź spokojne
pokaż jak umiera gwiazda
wybuchem kolorów supernowej

nim świt mnie zbudzi
chłodem pustego łóżka

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!